Corriols de Foc

[:CA]BannerDsport

El proper 13 de Març se celebra a Vallfogona de Ripollès la III Corriols de Foc
cursa que transcórrer per l’Espai d’Interès Natural de les Serres de Milany, Santa Magdalena, Puigsacalm i Bellmunt. Podràs gaudir de corriols, torrents i gorges engalanades pel gel de l’hivern. T’impressionarà la Serra de Milany i la Serra de Santa Magdalena amb vistes al Pirineu, la Garrotxa i al Cabrerès.

L’edició de 2016 estrena un nou recorregut de 32km per als runners més exigents. Corriols torna a formar part del IV Campionat del Ripollès de Curses de Muntanya i a la I Lliga Catalana de Curses de Muntanya.

·Cursa 12km puntua per al Campionat Sprint del Ripollès
·Cursa 21km puntua per al Campionat del Ripollès
·Cursa 32km puntua per a la Lliga Catalana i Campionat del Ripollèsx

 [:es]BannerDsport

El próximo 13 de Marzo se celebra en Vallfogona de Ripollès III Corriols de Foc
carrera que transcurrió por el Espacio de Interés Natural de la Serra de Milany, Santa Magdalena, Puigsacalm y Bellmunt. Podrás disfrutar de senderos, torrentes y gargantas engalanadas por el hielo del invierno. T’impressionarà la Serra de Milany y la Serra de Santa Magdalena con vistas al Pirineo, la Garrotxa y el cabrero.

La edición de 2016 estrena un nuevo recorrido de 32km para los runners más exigentes. Senderos vuelve a formar parte del IV Campeonato del Ripollès de Carreras de Montaña y en la I Liga Catalana de Carreras de Montaña.
· Carrera 12km puntúa para el Campeonato Sprint del Ripollès
· Carrera 21km puntúa para el Campeonato del Ripollès
· Carrera 32km puntúa para la Liga Catalana y Campeonato del Ripollès

 

 [:]